2010. január 20., szerda

Kozirev uj lakása a fűrdővel


Ime az én elképzelésem arról, hogy hogyan élvezi Kozirev elvtárs a fürdést.A fekete azért van, mert sok koszt mos le magáról, a zuhanyrózsából viz folyik, nem tudom ez látszik-e jól, a kép nem annyira adja vissza, élőben nagyon jól látszik, selyemszálakból csináltam a zuhogó vizet. A csapok meg a zuhany ezüst szálból vannak, ez benne a karikatúra, mert akkor nem hiszem hogy a szövetkezeti lakásokban ilyen csapok lettek volna, de Iván láthatta ilyennek a boldogságtól. A quiltet egy darab ilyen házfalat utánzó anyagból varrtam, és az ablak meg a belsőrész applikálva van. Az alak nemcsak azért fekete mert ugye a vers szerint is piszkos az öntőmunkás, hanem valahogy nem az alak volt a lényeg szerintem, hanem a fürdő.Többször is elolvastam a verset, és visszagondoltam, mennyire nem szerettem gimnazista koromba Majakovszkijt, most jöttem rá igazán, hogy nem vele , meg a versekkel volt baj, hanem a versei formájával ez a tördelés most sem ragadta meg a tetszésemet, nem baj azért jó volt ezzel is foglalkozni.

14 megjegyzés:

katafolt írta...

Meglessük Ivánt,jó ötlet- és rád jellemzően részletgazdag az ábrázolás.

Névtelen írta...

Örülök, hgy Kozirev elvtárs nem húzta be a függönyt, mert bár neked kevesebb dolgod lett volna vele, de nekünk kevesebb nézegetnivalónk.

Polyák Ildikó írta...

Zseniális, ahogy örömködik a fürdőben:)

agibo írta...

Dixikésen jó!

Elizanikó írta...

Tetszik, vidám, mint a vers.

Engem egyedül a téglafal zavar, de csak azért, mert panelházat képzeltem el Ivánnak. ( Igaz, abban meg nincsen ablak a fürdőszobán.) Jó ez így, mert a panellal nagyon szürke lett volna az egész quilted.

Mártamásé írta...

Nagyon ötletes ez a kukkolás, a tégla is rendben van. Nem is tudom, mikor kezdtek el panelokkal építkezni, lehet, hogy így korhű.

Eleva írta...

Nagyon jó ötlet, hogy az ablakon bekukucskálva megleshetjük.

szizsu írta...

Hangulata van a képnek nagyon jó!

Zelnice írta...

Annyira átjön, hogy örül a pancsolásnak :-))) Jó a kosz meg a csillogó víz ellentéte.
Egy pici észrevételem lenne csak, nekem a téglákhoz képest túl vastag, nem arányos az ablakkeret.

dixike12 írta...

Violini lehet hogy igazad van de én ezt ugyan nem vettem észre az arányokhoz meg nem sok érzékem van. Tulajdonképpen a téglás házfal azért lett mert a szürke amire gondoltam ronda volt, a téglás anyag megtetszett ahogy válogattam.Ilyen téglás falat biztos, hogy nem épitettek abban az időben, de nem is akartam nagyon élethűen ábrázolni.

Zelnice írta...

Hááát az arányokról én is tudnék nagyokat hallgatni a magam vonatkozásában, de tudod: ...magam szemében a gerendát sem ;-)

36évi írta...

Az Abrat-felirat nagyon ott van. :)
A boldogság határtalan. :)))

Trudi írta...

Amit szerettél volna ábrázolni benne, az át is jön!

Zsuzsuci írta...

Nekem szimpatikus ez a Te Kozireved, ez igazán tud örülni a pancsolásnak!:)